12 ago 2010, 11:21

Добро и зло 

  Poesía » Versos blancos
643 0 1

Аз разделям този свят на добро и зло.

Аз съм подвластен на илюзиите на този свят.

Разделението на добро и зло е илюзия.

Аз си мисля, че нещо е зло, а то се оказва добро.

Аз си мисля, че нещо е добро, а то се оказва зло.

Как мога да не бъда зъл?

Нека не разделям света.

Aз съм такъв, какъвто Бог ме е сътворил.

Аз съм Негов Син във вечността.

Във вечността разделения няма.

Истината не заема ничия страна.

© Божидар Зимников Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Всичките ни проблеми се коренят точно в това разделяне. Харесах разсъжденията.
Propuestas
: ??:??