Аз разделям този свят на добро и зло.
Аз съм подвластен на илюзиите на този свят.
Разделението на добро и зло е илюзия.
Аз си мисля, че нещо е зло, а то се оказва добро.
Аз си мисля, че нещо е добро, а то се оказва зло.
Как мога да не бъда зъл?
Нека не разделям света.
Aз съм такъв, какъвто Бог ме е сътворил.
Аз съм Негов Син във вечността.
Във вечността разделения няма.
Истината не заема ничия страна.
© Божидар Зимников Всички права запазени