24 mar 2004, 14:40

Добро утро! 

  Poesía
2477 1 0

* * *

Белезите на нощта

са оставили кървави следи

                                          по ръцете ми.

Писмата ми до известни личности

                  отново остават без отговор.

Защо ли в тази утрин съм тръгнал

да купувам цветя за непозната жена?

Братът на планината

          вече си пие кафето (без захар).

Добро утро, Брате!

Добро утро, Купувачо на цветя!

© Калин Кермов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??