24.03.2004 г., 14:40 ч.

Добро утро! 

  Поезия
2478 1 0

* * *

Белезите на нощта

са оставили кървави следи

                                          по ръцете ми.

Писмата ми до известни личности

                  отново остават без отговор.

Защо ли в тази утрин съм тръгнал

да купувам цветя за непозната жена?

Братът на планината

          вече си пие кафето (без захар).

Добро утро, Брате!

Добро утро, Купувачо на цветя!

© Калин Кермов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??