12 mar 2010, 17:17

Добро утро 

  Poesía » De amor
2286 0 6

 

 

 

Добро  утро

 

Слънцето  не  ще  изгрее

без  твоята  усмивка!

Без  гласа  ти

мъртво,  тихо  е  в  света.

Събуди  се,

мила ти  сънливка,

изпълни с  обич

съкрушителната  самота.

Часовникът сърдит

отмерва  часовете,

макар  на  прага

да  стоя  със  дар.

Разчитам 

на  вродения ти  чар,

на  сърцето  мое

ти  си  господар!

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??