Добро утро
Слънцето не ще изгрее
без твоята усмивка!
Без гласа ти
мъртво, тихо е в света.
Събуди се,
мила ти сънливка,
изпълни с обич
съкрушителната самота.
Часовникът сърдит
отмерва часовете,
макар на прага
да стоя със дар.
Разчитам
на вродения ти чар,
на сърцето мое
ти си господар!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ All rights reserved.