27 ene 2009, 10:08

Добро утро! 

  Poesía » Para niños
2205 1 13

Потропва гларус по стъклото,
върти главица любопитно,
защо ли още съм в леглото -
подскача със крачета ситно.
Нахално слънцето поглежда
в очите ми сънливи,
в огледало сякаш  се оглежда -
гали ги с лъчи игриви.
Усмихва ми се закачливо,
а гларусът и той ми трака:
"Стани, момиченце сънливо,
че хубав ден навън те чака!"

 

утринен поздрав

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??