12 may 2008, 19:30

Добро утро, Соня 

  Poesía » Para niños
1778 0 6

Добро утро, Соня -

казва моята мама.

Всяка сутрин ме събужда -

със усмивка тъй голяма.

Тя ме учи да чета,

да рисувам и да пея,

моята мама е мечта -

никъде няма като нея!

Не обичам да съм в къщи -

дядо Стойчо все се мръщи,

баба Руска охка, пъшка,

от умора тя се тръшка,

че на мен ми се играе -

хич не искат и да знаят!

Затова аз всеки ден

ходя в детската градина,

всички там са като мен -

цяла сме юнак-дружина!

А когато вечерта

у дома се прибера,

мама пак ще ме целуне,

нежно тя ще ме прегърне,

приказка ще ми разкаже,

песен ще запее даже.

Мила мамо, скъпа мамо,

колко те обичам само!

06.12.2003h

© Снежана Кръстанова-Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??