Надникна утрото в моя ден
и усмивки на прозореца рисува,
слънчев лъч се спря до мен -
с косите ми започна да флиртува.
В душата ми поникна доброта -
от малко семе я поливам
с чисти капчици роса,
с нежност и с дума мила.
И днес на вас я подарявам
да топли делника ви нов,
в сърцата бързо да покълне
туй семенце, отгледано с любов.
Не искам нищо в замяна,
богата ще е моята душа,
когато на лицата ваши видя
от щастие усмивчица една.
© Любка Момчилова Todos los derechos reservados