5 июл. 2012 г., 09:35

Доброта 

  Поэзия
516 0 4


Надникна утрото в моя ден

и усмивки на прозореца рисува,

слънчев лъч се спря до мен -

с косите ми започна да флиртува.

 

В душата ми поникна доброта -

от малко семе я поливам

с чисти капчици роса,

с нежност и с дума мила.

 

И днес на вас я подарявам

да топли делника ви нов,

в сърцата бързо да покълне

туй семенце, отгледано с любов.

 

Не искам нищо в замяна,

богата ще е моята душа,

когато на лицата ваши видя

от щастие усмивчица една.

 

© Любка Момчилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??