Добър вечер
Добър вечер,
Обич моя!
Сигурно сияеш
тази нощ!?
Със звезден блясък
пълно е небето,
и отново
е време за любов!
Страда жарко
ложето край мен!
Очите ти не виждам
и от туй съм притеснен.
Желая те!
Обичам те!
Но пак съм сам!
На разстоянията
как да се предам!
Спокойни сме аз и ти.
Любовта ни
на времето ще устои!
Лека вечер!
Страст животворна
на моите мечти!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados
Те не се владеят!