Feb 27, 2009, 2:39 PM

Добър вечер 

  Poetry » Love
614 0 1
 

Добър вечер

 

Добър вечер,

Обич  моя!

Сигурно сияеш

тази нощ!?

Със  звезден  блясък

пълно е небето,

и  отново

е време за любов!

Страда жарко

ложето край мен!

Очите ти не виждам

и от  туй съм притеснен.

Желая  те!

             Обичам те!

Но пак  съм сам!

На разстоянията

как  да  се  предам!

Спокойни  сме аз и ти.

Любовта ни

на времето  ще  устои!

Лека вечер!

Страст  животворна

на моите мечти!

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Спокоен ли си, Пещерски - в мечтите... Не ги успокоявай - поне тях...
    Те не се владеят!
Random works
: ??:??