14 oct 2020, 0:36

Добър вечер Самота 

  Poesía » Filosófica
502 0 3

                                                           Добър вечер Самота

 

 

 

Добър вечер моя мила самота,

отново чукаш на моята врата.

Заповядай,влез ти си истинска,

с две чаши вино чакам те любима!

 

Наздраве моя мила, моя Самота,

подай ми любима твоята нежна ръка.

Покланям се и поемам твоята сега                                                                                                     за за танц между двамина,танцувам с мечта.

 

Ти пак при мен мила отново долетя,

като птица самотна на рамото ми кацна.

Отиваш си и идваш отново с усмивка,

танцуваме заедно двама сами в ноща.

 

Танцувай с мен моя скъпа, самота,

ти си красива,нежна като девойка една.

Погледни ме,целуни ме и накрая остани.

Тръгваш ли?Добре ти оставаш в моите мечти,

а аз ще те нарисувам с перо в стихове и рими!

© Валентин Миленов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??