Дочаках цветето, което очаквах да ми се разкрие!
С безброй червени цветове от слънчевата обич пие.
Не зная неговото име, но пак направи ме щастлива
със свойта цветна красота и аромат, и хубост жива!
Прекрасен смисъл в пролетта, усмивка ми донесе то -
да бъде топла и добра, и Обична да е! Дано!
© Мария Борисова Todos los derechos reservados
Дано