Feb 27, 2008, 9:49 PM

Дочаках цветето! 

  Poetry » Other
556 0 5

Дочаках цветето!

Дочаках цветето, което очаквах да ми се разкрие!

С безброй червени цветове от слънчевата обич пие.

Не зная неговото име, но пак направи ме щастлива

със свойта цветна красота  и аромат, и хубост жива!

Прекрасен смисъл в пролетта, усмивка ми донесе то -

да бъде топла и добра, и Обична да е! Дано!

© Мария Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??