21 sept 2017, 23:02

Дойде време да си кажем край , 

  Poesía
355 0 1

{{Авторско}}


Дойде време да си кажем край,
любовта е станала под наем май.
И който има ще я плаща, 
който няма ще я жадува и самотата си ще празнува.
На кой ли вяра да дариш 
и ножът му с кръвта си да обагриш?
Пред теб светци, 
зад тебе зверове 
ще можеш ли да ги разбереш?
И като вълк самотен обикалящ градовете,
търсиш малко истинска любов
във този свят жесток.
Любовта под наем се отдава 
ще я плащаш ли или сам ще си оставаш?

© Бойко Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Не. Не е под наем любовта. Но, по пътя си всеки е като самотен вълк. Доверието е луксозна стока.
Propuestas
: ??:??