5 mar 2010, 8:43

Докато можеш... 

  Poesía » Versos blancos
650 0 6

 

Докато можеш...

 

 


Ще искаш,

но недей да мислиш,

защото не знаеш

какво ще решиш!


Ще искаш,

ще търсиш,

ще молиш,

но недей да вярваш,

защото можеш само

да се надяваш.


Ще искаш,

ще чакаш

и ще продължаваш

да искаш, докато можеш -

и да не можеш,

все ще искаш!

© Цветослава Младенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??