Mar 5, 2010, 8:43 AM

Докато можеш... 

  Poetry » White poetry
649 0 6

 

Докато можеш...

 

 


Ще искаш,

но недей да мислиш,

защото не знаеш

какво ще решиш!


Ще искаш,

ще търсиш,

ще молиш,

но недей да вярваш,

защото можеш само

да се надяваш.


Ще искаш,

ще чакаш

и ще продължаваш

да искаш, докато можеш -

и да не можеш,

все ще искаш!

© Цветослава Младенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??