Не искам аз да се показвам
на попрището за мастит поет.
И колкото да се доказвам,
със грижи поетични съм зает.
Че музата ми непокорна
в море от думи всеки ден гребе.
И във Вселената просторна
за стиховете търси тя небе.
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados
Поздрави от мен!