25.01.2013 г., 17:28 ч.

Доказване 

  Поезия » Друга
359 0 2

Не искам аз да се показвам

на попрището за мастит поет.

И колкото да се доказвам,

със грижи поетични съм зает.

 

Че музата ми непокорна

в море от думи всеки ден гребе.

И във Вселената просторна

за стиховете търси тя небе.

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??