1 ene 2023, 19:50

Докога запрещение? 

  Poesía
126 0 0

Като най-прилежни ученици

преизпълнихме всичките им изисквания

                                                      за Шенген.

 

А Брюкселските политици

още в обръчи тъпчат ни и ни притискат,

възхвалявайки лукса бъчвен

                                                     на Диоген.

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??