1 янв. 2023 г., 19:50

Докога запрещение? 

  Поэзия
124 0 0

Като най-прилежни ученици

преизпълнихме всичките им изисквания

                                                      за Шенген.

 

А Брюкселските политици

още в обръчи тъпчат ни и ни притискат,

възхвалявайки лукса бъчвен

                                                     на Диоген.

© Вълчо Шукерски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??