1.01.2023 г., 19:50 ч.

Докога запрещение? 

  Поезия
122 0 0

Като най-прилежни ученици

преизпълнихме всичките им изисквания

                                                      за Шенген.

 

А Брюкселските политици

още в обръчи тъпчат ни и ни притискат,

възхвалявайки лукса бъчвен

                                                     на Диоген.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??