Ще съм толкова твоя,
доколкото ме припознаеш.
Наруших ти покоя
в добре подредената стая.
Прикадих топлината
с ръце, подлудени да бързат,
осмели се да чакаш,
преди скоростта да те скърши.
Шумотевица граби
живота ти миг по минута,
озлобено те дави
догонването на маршрута.
Бог подава десница
на всеки, пораснал да хване
любовта и царица
прикътал в отдадени длани.
© Светличка Todos los derechos reservados