9 oct 2008, 16:44

Докосни ме 

  Poesía » Erótica
5289 0 11




Докосни ме -
обвий ме с дъха си
изгарящ,
събуди сетивата
със пръсти-криле,
нажежавай плътта ми
с целувки от пламък -
и зареждай със страст
всяка фибра от мен...
Докосни ме -
владей ме със поглед
и почувствай във мен
как надига се страст,
покори ме със нежност
и дивост греховна,
остави ме без дъх
и подвластна на теб -
и на нашия танц...

© Евдокия Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??