15 jul 2006, 10:52

ДОКОСНИ МЕ С УСТНИ... 

  Poesía
1141 0 20
           Докосни ме с устни


Докосни ме с устни от полуда занемели
и на глътки обич бавно ме отпивай,
длани парещи, за ласки зажаднели,
сред косите ми от злато скривай...

Погледни ме с две очи пламтящи,
заблещукали в очакван трепет,
във ръцете ти смълчана и зовяща
ще потръпвам с грация на лебед...

Волността на птица ти дарявам,
нямам... нямам нужда вече от криле...
днес пред тебе истинска заставам -
преоткрила бряг за своето сърце.


30.06.2006г.

© Гергана Шутева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??