Докосни ме.
Очаквам те.
Обичам да съм до теб
и в дъжда да се усмихваш,
сякаш целият свят е в краката ти.
Аз се сливам с теб
и твоите ръце рисуват по гърба ми
един вълшебен свят.
Не спирай,
отведи ме надалеч...
© Росица Малчева Todos los derechos reservados