Feb 23, 2009, 8:13 AM

Докосвай ме... 

  Poetry » Love
1043 0 3

Докосни ме.

Очаквам те.

Обичам да съм до теб

и в дъжда да се усмихваш,

сякаш целият свят е в краката ти.

Аз се сливам с  теб

и твоите ръце рисуват по гърба ми

един вълшебен свят.

Не спирай,

отведи ме надалеч...

                          Докосвай ме...

© Росица Малчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??