14 jun 2011, 21:20

Докосване 

  Poesía » Otra
1014 0 14

Нека те видя, Господи,

като мълния златна,

разкъсала звездния купол

на смълчаното лятно небе.

Нека те чуя, Господи,

като спомен от музика

забравена, тиха

в дъното на безбрежно море,

като кристалния смях, бликащ

във спонтанната радост

на малко дете.

Нека накрая почувствам те,

Господи,

в трепета, с който

Ти нежно докосваш

моето любящо сърце!

© Татяна Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??