9 sept 2009, 9:54

Докосване 

  Poesía » De amor
525 0 0

Докосни сърцето ми,
то бие лудо само при мисълта за теб. 
Когато си далеч от мен...
просто се заслушай,
и по звука от туптенето му 

ще разбереш, че няма и секунда,

в която да не мисля за теб!

                       

© Пламен Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??