9.09.2009 г., 9:54 ч.

Докосване 

  Поезия » Любовна
524 0 0

Докосни сърцето ми,
то бие лудо само при мисълта за теб. 
Когато си далеч от мен...
просто се заслушай,
и по звука от туптенето му 

ще разбереш, че няма и секунда,

в която да не мисля за теб!

                       

© Пламен Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??