9 сент. 2009 г., 09:54

Докосване 

  Поэзия » Любовная
523 0 0

Докосни сърцето ми,
то бие лудо само при мисълта за теб. 
Когато си далеч от мен...
просто се заслушай,
и по звука от туптенето му 

ще разбереш, че няма и секунда,

в която да не мисля за теб!

                       

© Пламен Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??