23 abr 2023, 21:01

Долитам 

  Poesía » Filosófica
299 2 7

В безпътици, път си откривам

Вървя сама през облак бял

И най-накрая теб намирам

А споменът е невъзможно цял.

 

Откраднах залез заблестял, 

че в мене миг е просветлял

Аз имам само теб и две ръце

Протегнати със обич и... 

Туптящо огнено сърце. 

 

Очи пожар! Усмивка страстна! И споменът невъобразимо цял! 

Една любов далечна, властна

Долитам! А ти - от радост си запял! 

 

© Мария Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??