11 sept 2018, 21:42

Домашен уют 

  Poesía » De amor
846 1 1

Прибирам се.
Усещам домашен уют.
Светлината очертава човешко сияние
На твоята плът.
Поглед, прегръдка сгряват
Изстиналото през деня сърце.

Свалена маска от лицето
С целувка нежна по нослето.
Усещам прилив на енергия, от което.
Благодарна съм за дето.
Отново чувствам се като дете.

Прегръдка с бетон на место граница издигнат.
Тухли от вярност скрепени.
С честност покрити, слепени.

Мили думи извират.
Кладенец в прегръдка правят.
Животни красиви в обращение към мен се създават.
Котета, патета в кладенеца плават.
Светлина в тъмата се прокрадва.

 

© Deya Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря, Елица! 🌷
Propuestas
: ??:??