11.09.2018 г., 21:42 ч.

Домашен уют 

  Поезия » Любовна
841 1 1

Прибирам се.
Усещам домашен уют.
Светлината очертава човешко сияние
На твоята плът.
Поглед, прегръдка сгряват
Изстиналото през деня сърце.

Свалена маска от лицето
С целувка нежна по нослето.
Усещам прилив на енергия, от което.
Благодарна съм за дето.
Отново чувствам се като дете.

Прегръдка с бетон на место граница издигнат.
Тухли от вярност скрепени.
С честност покрити, слепени.

Мили думи извират.
Кладенец в прегръдка правят.
Животни красиви в обращение към мен се създават.
Котета, патета в кладенеца плават.
Светлина в тъмата се прокрадва.

 

© Deya Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря, Елица! 🌷
Предложения
: ??:??