28 ene 2014, 22:23

Допир 

  Poesía » Versos blancos
472 0 0

в белотата на снежинка

се срещаме

в памучната тишина

на премръзнала

въздишка

в цветята от скреж

по стъклото

 

концепции сме

идеи

и сънища за кокичета

 

погледи

без

докосване

 

тананикане

без

плът

© Есен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??