28.01.2014 г., 22:23 ч.

Допир 

  Поезия » Бели стихове
413 0 0

в белотата на снежинка

се срещаме

в памучната тишина

на премръзнала

въздишка

в цветята от скреж

по стъклото

 

концепции сме

идеи

и сънища за кокичета

 

погледи

без

докосване

 

тананикане

без

плът

© Есен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??