Очите дават обещания,
които устните не знаят
как да изрекат...
Ще минем без нетрайността,
обагрила на думите грима.
Морзът на сърцето има силата
на стихия, лееща се в жилите;
По върха на пръстите пулсира
посланието на езика Брайлов...
© Todos los derechos reservados