16.08.2016 г., 16:33 ч.  

Допир (част 1) 

  Поезия » Друга
326 0 5

Очите дават обещания,
които устните не знаят
как да изрекат...
Ще минем без нетрайността,
обагрила на думите грима.

 

Морзът на сърцето има силата
на стихия, лееща се в жилите;
По върха на пръстите пулсира
посланието на езика Брайлов...



 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??