Когато си отида аз
и всичко в мен замре,
не искам в този час
да страдаш ти за мен.
Когато си отида от света
и кръвта във мен замръзне,
не бих желала във нощта
от болка сърцето ти да зъзне.
Когато отлетя със вятъра
и повече не ще се видим на този свят,
когато попът пее опелото,
когато ме заровят в някой трап,
когато сърцето ми спре да бие
и душата ми умре в нощта,
аз винаги ще те обичам,
дори и след смъртта.
© Маги Златева Todos los derechos reservados