26 jun 2011, 23:44

Дори и страшните умеят да обичат 

  Poesía » De amor
845 0 7



На толкова ли страшна ти приличам,

та не можеш с длани да ме доближиш?

Дори и страшните умеят да обичат,

успееш ли леда във тях да разтопиш.

 

Дори и страшните понякога сънуват

и имат своите несбъднати мечти.

Подминеш ли ги, дълго ще тъгуват,

макар привидно да не проличи.

 

На толкова ли страшна ти приличам,

та не можеш с устни да ме покориш?

Ако си способен, ела и ме обичай -

единствено тогава ще ме промениш.

 

 

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??