Jun 26, 2011, 11:44 PM

Дори и страшните умеят да обичат 

  Poetry » Love
843 0 7



На толкова ли страшна ти приличам,

та не можеш с длани да ме доближиш?

Дори и страшните умеят да обичат,

успееш ли леда във тях да разтопиш.

 

Дори и страшните понякога сънуват

и имат своите несбъднати мечти.

Подминеш ли ги, дълго ще тъгуват,

макар привидно да не проличи.

 

На толкова ли страшна ти приличам,

та не можеш с устни да ме покориш?

Ако си способен, ела и ме обичай -

единствено тогава ще ме промениш.

 

 

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??