22 oct 2016, 11:40

Дори и тогава... 

  Poesía » De amor
563 0 0

 

Когато морето пресъхне до дъно

и слънцето престане да изгрява;

когато Луната изчезне в забрава

и не остане дори една звезда на небето:

 

Когато нощта и денят вече ги няма

и живота и смъртта във вечност се слеят,

дори и тогава, в този миг, любов моя,

никога няма да спра да те обичам...

 

Вече не мога! Ти ми взе сърцето!

Победи ме завинаги с любовта ти!

Така че, внимавай! Вече и аз те обичам!

Ела - ще те целуна! Ти, прегърни ме!

 

 

 

 

© Антония Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??