24 abr 2013, 9:06

Достатъчно 

  Poesía » De amor
2027 1 10

Хареса ли ти ролята на силния,

която тъй умело изигра?

Сто пъти се изправях след униние

и още сто се свличах след това.

 

Хареса ли ти боя за надмощие

на мъжката над женската душа?

Сама удостоих те с правомощие

да стъпчеш гордостта ми във калта.

 

Достатъчно ли капеха сълзите ми

във чашата на твойта суета?

Погледна ли поне веднъж в очите ми,

без присмех, наранената жена?

 

Дано да си щастлив, защото лудата,

която те обичаше - днес спря!

Дано и сам повярваш във заблудата,

че няма да ти липсвам. До смъртта.

 

                                         

© Васка Мадарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??