3 sept 2017, 21:02

Достатъчно 

  Poesía » Otra
708 0 4

Няма звук от падащи сълзѝ
и възглавницата ми е суха вечер,
няма удар в празните гърди
спря да бие онова което пречи.

 

някой взе го и изчезна в тишина,
а кръв така и не потече,
аз ще тръгна в тъмното сама,
нищо не е страшно вече.

© Кати Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??