За теб дъждът в очите преваля...
ти - бурята в живота ми отминала,
ти - моята довчерашна съдба...
и радостта в сърцето ми преминала...
А някога в очите ми изгря...
а вече в мен една любов изстинала,
сега си само вчерашна мечта
и бурята в сърцето ми отминала!
© Красимира Касабова Todos los derechos reservados