Jul 3, 2008, 9:05 PM

Довчерашна мечта 

  Poetry » Love
468 0 4

За теб дъждът в очите преваля...

ти - бурята в живота ми отминала,

ти - моята довчерашна съдба...

и радостта в сърцето ми преминала...

 

А някога в очите ми изгря...

а вече в мен една любов изстинала,

сега си само вчерашна мечта

и бурята в сърцето ми отминала!

© Красимира Касабова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??