13 nov 2012, 20:20

Довереница на болката 

  Poesía
926 0 2

И със цигара в ръката,

изгаснала почти,

посрещам самотата
и разбитите мечти.

Давя се в океан от сълзи,

тихи, но горчиви...
А споменът за теб пълзи...
и всичките моменти красиви...

Душата ми кърви...
Сърцето изнемогва вече...
Не искай прошка! Просто върви!
Така или иначе ме обрече...

Осъди ме да не обичам,
да не вярвам, да не прощавам...
И сега във болката се вричам,
ще ù бъда вярна, ОБЕЩАВАМ! 

© С. С. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??