2 jun 2018, 13:05

Доверие 

  Poesía
196 0 0

Зная как се пропада

след безтегловност 
в средата на бездната, 
как се пръсва сърцето - 
капка водна емоция
по горещата плоча
на чувствата.
Не ме е страх. 
Не ми трябват очи. 
Държа ръката ти..

© Миглена Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??