Jun 2, 2018, 1:05 PM

Доверие 

  Poetry
213 0 0

Зная как се пропада

след безтегловност 
в средата на бездната, 
как се пръсва сърцето - 
капка водна емоция
по горещата плоча
на чувствата.
Не ме е страх. 
Не ми трябват очи. 
Държа ръката ти..

© Миглена Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??